JAG KOMMER OCH SPELAR PÅ DITT EVENT

Jan Johansen

FÖRETAGSEVENT, KICK-OFF, JUBILEUM

Jag kommer gärna och spelar på ert event vare sig det handlar om middagsunderhållning, partymusik eller som trubadur. Att planera en fest tar mycket tid och kräver engagemang och att ansvara för alla delar kan bli övermäktigt. Musiken är en av de viktigaste delarna, och musik är det jag kan. Du kan vara trygg i att jag tar hand om hela den biten från planering till utförande. Jag spelar på företagsfester, kundevent, representation, event, kick-off, afterski, julbord eller privata fester. Men jag kan även komma och spela mer avskalat på mindre tillställningar.


Jan Johansen

BRÖLLOP, PRIVATA FESTER

Jag skräddarsyr såklart musikunderhållningen efter era önskningar så att bröllopsfesten blir fantastisk och ett minne för livet. Jag har lätt att få kontakt med gästerna och gillar att bjuda på mig själv med anekdoter vid underhållningen om ni så önskar. Efter alla år i musikbranschen har jag en bred repertoar med allt från de senaste låtarna till gamla klassiker inom rock, soul, disco och pop. Fartfyllt eller lugnt – ni avgör.


Jan Johansen

KRYSSNINGAR, PUB & RESTAURANG

Jag har mångårig erfarenhet av spelningar på restauranger, pubar och krogar och för bästa upplevelse kommer jag med en helhetslösning såsom ljud & ljus. Jag arbetar gärna med låtplanering efter ert tema för kvällen och kommer att leverera allt med skönt flow, levande energi och med publiken i fokus förstås! Jag erbjuder färdiga koncept, anpassade helhetslösningar och tar hand om hela underhållningsbiten på ditt event! Med många år som musiker och därmed många event i bagaget levererar jag en trygghet som gör att festen dras in i en härlig stämning. Favoriterna från 50- & 60-talet, country, bugglåtar + pop- & rocklåtar finns såklart med om du vill.


Jan Johansen

TURNÉ, FESTIVALER

Jag är heltidsmusiker sedan många år och har turnerat både i Sverige och utomlands och stått på de stora scenerna. Jag spelar och bokas ofta till mässor, jubileum, företagsfester, båtkryssningar, bröllop, pubar, restauranger, fester, kick offer, after-ski och after-beach. Med mångårig erfarenhet och många olika typer av event och festliga tillställningar i bagaget vet jag vad som behövs för att ditt event ska bli lyckat! Jag är inte områdesbunden utan reser gärna runt i Norden med mitt erbjudande om ett brett utbud av låtar och underhållning. Hoppas vi ses!